בריוש עם בננה, קרם ריבת חלב וקצפת
פינוק מושחת ומענג בהכנה זריזה
פרווה
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה

צילום: נעמה רן
המרכיבים ל 4:
- 4 לחמניות בריוש (להשיג במאפיות מובחרות)
- 4 בננות קלופות
- 1 שמנת מתוקה להקצפה 38% "השף הלבן"
- 2 כפות גדושות ריבת חלב לקצפת + 2 כפות לזילוף
- להגשה: שוקולד מריר קצוץ, אגוזי פקאן קצוצים, שבבי קוקוס
הוראות הכנה:
-
01.
חוצים את הבריושים לשניים. מקציפים שמנת מתוקה עם 2 כפות ריבת חלב לקצפת יציבה.
-
02.
שמים בכל צלחת 2 חצאי בריוש ובניהם ערימת קצפת, עליה בננה ושוב ערימת קצפת. בוזקים שוקולד, פקאן וקוקוס, מזלפים ריבת חלב ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים