פסטה קלאסית ברוטב עגבניות ופרמז'ן בסיר אחד | השף הלבן

פסטה קלאסית ברוטב עגבניות ופרמז'ן בסיר אחד

סיר אחד, כמה דקות הכנה ומתקבלת מנה של פסטה ברוטב עגבניות עשיר ושמנתי עם פרמז'ן מעל

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה קלאסית ברוטב עגבניות ופרמז'ן
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים לסיר פסטה:

לרכישה >>
מצרכים:
  • 1 מכל (250 מ"ל) שמנת לבישול 15% השף הלבן (ניתן להחליף בקצפת צמחית במתיקות מעודנת 28% שומן השף הלבן).
  • 1 צנצנת ממרח עגבניות מיובשות אוליביה
  • 3 כפות עלי אורגנו/ רבע כוס עלי בזיליקום
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 3 שיני שום כתושות
  • 1 כף פפריקה
  • 2 כוסות עגבניות שרי חצויות
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1 חבילת ספגטי/ פסטה פנה
  • מים רותחים לכיסוי
להגשה:
  • 200 גרם פתיתי גבע פרמזן השף הלבן.

הוראות הכנה:

  • 01.

    בסיר סוטאז' רחב מחממים על להבה בינונית שמן זית, מסדרים פסטה במרכזו ומסביב את שאר חומרי הגלם.

  • 02.

    אחרי 4 דקות מוסיפים מים רותחים עד לכיסוי המרכיבים והפסטה.

    טיימר מופעל
    00:04:00
  • 03.

    מערבבים ומנמיכים להבה, מכסים חלקית ומבשלים 15 דקות, מסירים את המכסה, מערבבים שוב עד שהפסטה רכה.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 04.

    מסירים מהאש ומגישים עם פתיתי גבע פרמזן מעל בנדיבות.

הכנת? כאן מדרגים
(11)