קנלוני גבינות ברוטב עגבניות
מנה מפנקת של פסטה עם גבינות רכות ונימוחות ברוטב עגבניות וגירוד אינסופי של פרמג׳יאנו רג׳יאנו
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל2 מנות:
מצרכים:
- צינורות קנלוני
- גביע קוטג׳ 5% של תנובה
- חצי חבילת בולגרית 5% של פיראוס
- חצי כוס מיקס טריו 3 גבינות של השף הלבן למילוי
- חצי כוס מיקס טריו 3 גבינות של השף הלבן לפיזור מעל
- משולש פרמג׳יאנו רג׳יאנו מסדרת COLLECTION של תנובה
- רוטב עגבניות
גודל תבנית: 2 כלים אישיים
הוראות הכנה:
-
01.
מורחים 2 כפות רוטב עגבניות בתחתית הכלי
-
02.
מערבבים קוטג׳, בולגרית ומיקס טריו ומכניסים אל שק זילוף
-
03.
ממלאים את הצינורות במילוי ומניחים על הרוטב
-
04.
מכסים את הגלילים בעוד רוטב
-
05.
מכסים בנייר כסף ושולחים לאפייה של 40 דקות על 180 מעלות.
טיימר מופעל
-
06.
מסירים את נייר הכסף ומפזרים גבינה מעל
-
07.
מכניסים לתנור לעוד 20 דקות לצריבה
טיימר מופעל
-
08.
מוציאים ומגישים על צלחת
-
09.
מגרדים מעל המון המון פרמג׳יאנו רג׳יאנו
הכנת? כאן מדרגים