פשטידת פסטה וגבינות לבנות – מנה מעולה לחג | השף הלבן

פשטידת פסטה וגבינות לבנות

פשטידת גבינה קלה להכנה ומבוססת על אטריות פסטה, מנה משביעה לארוחת ערב לצד סלט ירוק או גביע יוגורט

מאת: בני סיידא
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת פסטה וגבינות לבנות

המרכיבים ל 10 מנות/תבנית קפיצית בקוטר 26 ס"מ:

  • 250 גרם פסטה רחבה או ספגטיני
  • 1 גביע קוטג’ 5% תנובה
  • 1 גביע גבינה לבנה 5% תנובה
  • 3-4 ביצים
  • 150 גרם גבינה בולגרית פיראוס 5% מגוררת
  • 1 גביע שמנת תנובה אורגינל קלה
  • מלח
  • פלפל שחור

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים היטב ומעבירים לקערה. מוסיפים לקערה את שאר המרכיבים ומערבבים.

  • 02.

    מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות), יוצקים את התערובת לתבנית (תבנית קפיצית בקוטר 26 ס"מ משומנת) ואופים כ- 45 דקות עדד להזהבה.

    טיימר מופעל
    00:45:00
הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.