פסטה עם גבינת שום-שמיר, קישוא ועגבניות שרי | השף הלבן

פסטה עם גבינת שום-שמיר, קישוא ועגבניות שרי

מנת פסטה מעולה שקל להכין וקשה לפספס. פטנט מנצח שחוסך הכנת רוטב שמנת ותיבול: משתמשים בגבינת נפוליאון שום-שמיר (או בצל) שעוטפת את הפסטה בקרם שמנתי מלא טעמים

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: נעמה רן עיצוב: נעמה רן

המרכיבים ל מנה אחת:

  • 100-150 גרם פסטה ,מבושלת לפי הוראות היצרן ומסוננת
  • 1 כף שמן זית
  • 1 קישוא
  • 2 שיני שום פרוסות
  • 5 עגבניות שרי חצויות
  • מלח, פלפל
  • 1 כף גדושה גבינת נפוליאון 25% עם שום ושמיר
  • 1 כף חלב
גודל תבנית: סיר

הוראות הכנה:

  • 01.

    פורסים את הקישוא לאורכו בעזרת קולפן: מתחילים לקלוף וממשיכים עד שכל הקישוא פרוס דק (כשקשה לאחוז בו מצד אחד קולפים מצד שני או מהצדדים).

  • 02.

    מחממים שמן במחבת ומטגנים קישוא שום ועגבניות תוך כדי ערבוב מידי פעם. מתבלים במלך ופלפל ומטגנים כ 5 דקות עד שהירקות רכים.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 03.

    מוסיפים פסטה מבושלת ומסוננת, מערבבים ומטגנים דקה נוספת. מוסיפים גבינה וחלב ומערבבים עד שהגבינה מתרככת ומצפה את הפסטה. מגישים חם.

הכנת? כאן מדרגים
(12)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.