פסטה עם גבינת שום-שמיר, קישוא ועגבניות שרי | השף הלבן

פסטה עם גבינת שום-שמיר, קישוא ועגבניות שרי

מנת פסטה מעולה שקל להכין וקשה לפספס. פטנט מנצח שחוסך הכנת רוטב שמנת ותיבול: משתמשים בגבינת נפוליאון שום-שמיר (או בצל) שעוטפת את הפסטה בקרם שמנתי מלא טעמים

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: נעמה רן עיצוב: נעמה רן

המרכיבים למנה אחת:

  • 100-150 גרם פסטה ,מבושלת לפי הוראות היצרן ומסוננת
  • 1 כף שמן זית
  • 1 קישוא
  • 2 שיני שום פרוסות
  • 5 עגבניות שרי חצויות
  • מלח, פלפל
  • 1 כף גדושה גבינת נפוליאון 25% עם שום ושמיר
  • 1 כף חלב
גודל תבנית: סיר

הוראות הכנה:

  • 01.

    פורסים את הקישוא לאורכו בעזרת קולפן: מתחילים לקלוף וממשיכים עד שכל הקישוא פרוס דק (כשקשה לאחוז בו מצד אחד קולפים מצד שני או מהצדדים).

  • 02.

    מחממים שמן במחבת ומטגנים קישוא שום ועגבניות תוך כדי ערבוב מידי פעם. מתבלים במלך ופלפל ומטגנים כ 5 דקות עד שהירקות רכים.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 03.

    מוסיפים פסטה מבושלת ומסוננת, מערבבים ומטגנים דקה נוספת. מוסיפים גבינה וחלב ומערבבים עד שהגבינה מתרככת ומצפה את הפסטה. מגישים חם.

הכנת? כאן מדרגים
(12)