מתכון פסטה ברוטב עגבניות שמנת ופסטו | השף הלבן

פסטה ברוטב עגבניות שמנת ופסטו

פסטה ברוטב עגבניות שמנת ופסטו

מאת: הגר נוי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה ברוטב עגבניות שמנת ופסטו

המרכיבים ל4:

  • 1 חבילת פסטה צינורות
  • 4 עגבניות בינוניות חתוכות לקוביות גסות
  • 1 בצל גדול קצוץ דק
  • 4 שיני שום כתושות
  • 2 מכלי שמנת 15%
  • 1 כף קורנפלור
  • 1/2 חבילת בזיליקום טרי
  • מלח
  • פלפל
  • 1/3 כוס שמנת 15%

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את הפסטה 8 דק'

  • 02.

    את הבצל והשום מטגנים קלות עם כפית 1 של שמן בלבד, מוסיפים מעט מלח (להוצאת הנוזלים).

  • 03.

    כשהבצל רך מוסיפים את העגבניות ומביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב.

  • 04.

    מוסיפים את הבזיליקום קצוץ גס ולאחר 2 דק' מוסיפים 1 חבילת שמנת 15% ומערבבים.

  • 05.

    בכוס נפרדת שמים 1/3 כוס שמנת 15% עם כף קורנפלור, מוסיפים את השמנת הנותרת לסיר מביאים לרתיחה ומייד מוסיפים את הקורנפלור, מערבבים ליצירת הסמיכות.

  • 06.

    אפשרות הגשה: להגיש עם מספר עלי בזיליקום טרי מלמעלה+ בגט משוח בשמן זית ומעט שום קלוי בתנור.

הכנת? כאן מדרגים
(154)