לזניית כוורת | השף הלבן

לזניית כוורת

אי אפשר של לאהוב לזניה. הרוטב העשיר, הגבינה הנמתחת והפסטה הנהדרת הופכות את המנה לקלאסיקה! אבל איך אפשר לרענן את המנה? תכירו את לזניית הכוורת של דור משה

לזניית כוורת מאת: דור משה
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות

המרכיבים ל5-6:

מצרכים:
  • חבילת פסטה מסוג ריגטוני (500 גרם)
  • בקבוק פאסטה (מחית עגבניות חלקה, 700 גרם) / רוטב עגבניות מוכן
  • כף בזיליקום טרי, קצוץ דק
  • 2 שיני שום כתוש
  • פלפל ומלח לפי הטעם
  • 200 גרם פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
  • 50 גרם פרמג'יאנו רג'יאנו מגורדת "collection"
גודל תבנית: תבנית בקוטר 22 ס"מ

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את הפסטה כ-2 דקות פחות מההוראות שעל האריזה, מסננים את הפסטה ומערבבים עם שמן זית, על מנת שהפסטה לא תדבק.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 02.

    בזמן שהפסטה מצטננת, מערבבים בקערה את רוטב העגבניות, הבזיליקום הקצוץ, השום, הפלפל והמלח.

  • 03.

    כשהפסטה הצטננה, מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

  • 04.

    מורחים כשליש מרוטב העגבניות על נייר האפייה, ומשטחים אותו היטב.

  • 05.

    מסדרים את גלילי הפסטה כשהם עומדים במעגלים, בצורה צפופה ככל הניתן.

  • 06.

    מורחים מעל הפסטה כשני שליש מכמות רוטב העגבניות, ומשטחים היטב, על מנת שהרוטב יכנס אל תוך גלילי הפסטה.

  • 07.

    מפזרים חצי מכמות המוצרלה, מורחים מעל את שארית רוטב העגבניות ומסיימים בפיזור של יתרת המוצרלה.

  • 08.

    מגרדים מעל את הגרנה פדנו ואופים כ- 20-25 דקות, או עד שהגבינה מזהיבה.

    טיימר מופעל
    00:25:00
הכנת? כאן מדרגים
(0)