לזניות אישיות בטעמים שונים
מתכון אירוח ללזניות קטנות אישיות במגוון מילויים לבחירת האורחים

המרכיבים ל 12 יחידות:
- 1 כוס פטריות קצוצות
- 1 כף גדושה ממרח עגבניות מיובשות "אוליביה"
- 1/2 כוס עלי בזיליקום
- 1 בטטה גדולה מבושלת ומרוסקת
- קורט אגוז מוסקט
- 2 מכלי רוטב בשמל "השף הלבן"
- 1.5 כוסות חלב "תנובה"
- 200 גרם פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 1 ביצה
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים בקערה את רוטב הבשמל עם החלב בסיר עד לרתיחה עדינה ומסירים מהאש ומצננים מעט בטמפרטורת החדר.
-
02.
מוסיפים קורט אגוז מוסקט, 3/4 משקית המוצרלה, מלח, פלפל וביצה.
-
03.
מבשלים את עלי הלזניה לפי ההוראות על האריזה, ומניחים על נייר אפייה משומן מעט.
-
04.
מחלקים את המלית ל- 3 קערות, לאחת מוסיפים בטטה, לשנייה עלי בזיליקום וממרח עגבניות מיובשות ולשלישית פטריות קצוצות
-
05.
חוצים את העלים לשני חצאים ומניחים 2 חצאים בכל שקע כך שהם מרפדים את השקע, ממלאים במליות שונות ומפזרים מעל פתיתי מוצרלה שנשארו
-
06.
אופים בחום של 170 מעלות כ-25 דקות עד הזהבה.
טיימר מופעל