פטריות במילוי גבינות | השף הלבן

פטריות במילוי גבינות

מתכון מהיר שפשוט חובה לנסות! פטריות ממולאות בגבינה זו מנה נוסטלגית מנצחת לכל שולחן.

מאת: עומר ישכיל
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פטריות במילוי גבינות
צילום: עומר ישכיל עיצוב: עומר ישכיל

המרכיבים ל10 יחידות:

  • 30 גרם חמאה
  • 1/2 בצל לבן/סגול קצוץ
  • 3 שיני שום
  • צרור עלי בזיליקום קצוצים
  • 200 גרם חבילת גבינת כנען תנובה
  • 1/3 חבילת פתיתי טריו של השף הלבן (100 גרם)
  • 10 פטריות פורטבלו או שמפיניון גדולות
  • ספריי שמן

הוראות הכנה:

  • 01.

    במחבת רחבה מטגנים בצל קצוץ עם חמאה, מוסיפים שום קצוץ וממשיכים לטגן.

  • 02.

    מכבים את האש ונותנים לבצל והשום להתקרר.

  • 03.

    מוסיפים לבצל והשום את גבינת הכנען, גבינת הטריו והבזיליקום הקצוץ, מתבלים ומערבבים היטב.

  • 04.

    מסירים את הרגל של הפטריות ומשמנים אותן מכל הצדדים בעזרת ספריי שמן או שמן רגיל.

  • 05.

    מסדרים את הפטריות בתבנית אפייה, ממלאים כף גדושה מתערובת המילוי ודוחסים מעט.

  • 06.

    אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות טורבו למשך כ-10 דקות עד שתערובת הגבינות מזהיבה.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 07.

    מגישים חם, בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(2)