ירקות ממולאים בפתיתי כרובית | השף הלבן

ירקות ממולאים בפתיתי כרובית

תתמכרו לזה! ירקות ממולאים בגרסה נטולת גלוטן

מאת: חנוך שכטר
בשרי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ירקות ממולאים בפתיתי כרובית
צילום: אפיק גבאי עיצוב: יעל מגן

המרכיבים ל 12:

מלית:
  • 1 שקית (800 גרם) פתיתי כרובית מוקפאים "סנפרוסט"
  • 400 גרם בשר, טחון
  • מלח
  • פלפל שחור, גרוס
  • 1 כף כמון
  • עלים מ-5 גבעולי אורגנו או זעתר
לרוטב:
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 בצלים, קצוצים
  • 2 גזרים, קצוצים
  • 2 שיני שום, פרוסות
  • 8 עגבניות, קצוצות
  • 2 כפות פפריקה מתוקה
  • 2 כוסות מים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מפשירים את פתיתי הכרובית במים פושרים במסננת וסוחטים בתוך מגבת עד לייבוש.

  • 02.

    מערבבים את הבשר ופתיתי הכרובית בקערה ומתבלים במלח, פלפל, כמון ועלי אורגנו או זעתר.

  • 03.

    מחממים כף שמן זית בסיר רחב ושטוח ומטגנים את הבצלים, הגזרים, והשום על להבה בינונית כ-5 דקות עד להשחמה.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 04.

    מוסיפים לסיר את העגבניות, מלח ופלפל ומבשלים 5 דקות נוספות. מוסיפים פפריקה, ומים, מכסים ומבשלים 5 דקות נוספות.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 05.

    ממלאים את הפלפלים, הקישואים ועלי הכרוב, מכניסים לסיר ומבשלים 40 דקות בסיר מכוסה.

    טיימר מופעל
    00:40:00
הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.