מתכון שקשוקה פטה | השף הלבן

שקשוקה פטה

שקשוקה אותנטית עם תוספת מרעננת של גבינת פטה, מתכון קליל ופשוט להכנה

מאת: אורלי כהן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
שקשוקה פטה

המרכיבים ל4 מנות:

  • 1 בצל יבש
  • 5 עגבניות בשלות
  • 2 גמבה אדומה
  • 1 פלפל חריף
  • 4 ביצי תנובה
  • מלח
  • כמון
  • כרוויה (קימל טחון)
  • 100 גרם גבינת פטה 5% "פיראוס"

הוראות הכנה:

  • 01.

    מאדים במעט שמן ומלח את הבצל הקצוץ. מוסיפים את הגמבה הקצוצה ולאחריה את העגבניות הקצוצות.

  • 02.

    מבשלים מעט עד להתרככות.

  • 03.

    מוסיפים 4 ביצים ומכסים למספר שניות עד שיתייצבו.

  • 04.

    מוסיפים בנדיבות גבינת פטה של ״פיראוס״ ומתבלים במעט כמון וכרוייה. מכסים שוב.

הכנת? כאן מדרגים
(130)