צ'יפס דפי אורז ופרמזן
הנשנוש הכי ממכר שיש: חטיף צ'יפס קריספי שמכינים מדפי אורז מטוגנים ומתבלים בפתיתי פרמזן שמוסיפים טעם מיוחד ועמוק
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: עורך השף הלבן
עיצוב: עורך השף הלבן
המרכיבים ל 20 ציפסים גדולים:
- 3 דפי אורז
- ½ שקית פתיתי פרמזן "השף הלבן"
- ½ כפית אבקת שום
- ½ כפית פפריקה מתוקה
- ½ כפית אורגנו יבש
- מלח לפי הטעם
- שמן לטיגון
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים מחבת רחבה עם שמן עד רבע גובה הסיר על להבה בינונית, חותכים את הדפי אורז לחתיכות קטנות.
-
02.
מכניסים את הדפי אורז לשמן החם, שימו לב שחשוב שהשמן יהיה חם מאוד. תוך מספר רגעים הדפי אורז יהפכו לצ׳יפס קריספי, הוציאו מיד מהשמן והניחו על נייר סופג.
-
03.
מערבבים בקערה את כל התבלינים ומפזרים מעל הצ׳יפסים.
-
04.
מפזרים מעל פתיתי פרמזן בנדיבות ומגישים. בתאבון!
הכנת? כאן מדרגים