המרכיבים ל 1 מנה:
- 1 תפוח אדמה
 - 1 ביצה
 - קורט מלח ופלפל שחור גרוס
 - שמן
 
									מעל הלביבה:
								
															- מייפל/ריבה/דבש
 
הוראות הכנה:
- 
								01.
								
המתכון
 - 
								02.
								
מגרדים את התפוח אדמה בפומפיה
 - 
								03.
								
מצרפים את בלילת הביצה לתפוח אדמה מוסיפים את המלח ופלפל ומערבבים.
 - 
								04.
								
לוקחים מחבת מוסיפים מעט שמן ומטגנים את הבלילה כל צד עד להשחמה קלה.
 - 
								05.
								
מעל הלביבה מוסיפים את המייפל או את ריבה או את הדבש לבחירתכם.
 
				הכנת? כאן מדרגים
			
						
									


