לביבות שמנת מתוקות במילוי ריבה - טעים וקל להכנה | השף הלבן

לביבות שמנת מתוקות במילוי ריבה

לביבות שמנת מתוקות במילוי ריבה

מאת: Studio Edge
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
לביבות שמנת מתוקות במילוי ריבה
צילום: Studio Edge עיצוב: Studio Edge

המרכיבים ל 7-8:

  • 1 כוס (140 גרם) קמח לבן
  • שקית אבקת אפייה
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • קורט מלח
  • ביצה גדולה אחת
  • ½ כוס שמנת להקצפה 38% "השף הלבן"
  • לטיגון: מעט חמאה/שמן
  • למילוי: ריבת אוכמניות (או כל ריבה אחרת מועדפת)
  • להגשה: גבינה לבנה 5% תנובה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים בקערה אחת את כל המצרכים היבשים (קמח, מלח ואבקת אפייה) ובקערה נוספת את המצרכים הרטובים (שמנת וביצה).

  • 02.

    מאחדים בין התערובת היבשה והרטובה בעזרת מטרפה ידנית עד לקבלת תערובת אחידה. התערובת צריכה להיות מעט יותר סמיכה מתערובת של פנקייק רגיל.

  • 03.

    בעזרת כף מעבירים מהתערובת למחבת חמה ומשומנת

  • 04.

    לאחר דקה, בעזרת כפית מניחים במרכז הבלילה מעט מהריבה, ומיד מכסים עם עוד בלילה.

  • 05.

    ממתינים עד שתחתית הפנקייק מזהיב והופיעו מעט בועות מלמעלה, ואז הופכים בזהירות כדי שהבלילה והריבה לא יתפזרו.

  • 06.

    מגישים עם ריבה וגבינה לבנה

  • 07.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(2)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.