מתכון לביבות בטטה, בולגרית וכוסברה | השף הלבן

לביבות בטטה, בולגרית וכוסברה

לביבות בטטה, בולגרית מעודנת וכוסברה מושלמות

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבות בטטה, בולגרית וכוסברה

המרכיבים ל 12 מנות:

  • 1 ק"ג בטטה קלופה
  • 250 גרם בולגרית מעודנת מסדרת פיראוס
  • 3 כפות כוסברה קצוצה
  • פלפל לבן לפי הטעם
  • 1 ביצה טרופה
  • 2 כפות פירורי לחם
  • שמן לטיגון

הוראות הכנה:

  • 01.

    מגררים את הבטטה בפומפייה דקה, סוחטים את הנוזלים ומעבירים לקערת ערבוב.

  • 02.

    מוסיפים בולגרית מעודנת מפוררת, ביצה, פרורי לחם וכוסברה- מערבבים ומתבלים במעט פלפל לבן.

  • 03.

    מחממים מחבת עם שמן, יוצרים לביבות ומטגנים עד לקבלת צבע זהוב. מוציאים ומניחים על נייר סופג.

  • 04.

    מעבירים לכלי הגשה ומגישים חם.

הכנת? כאן מדרגים
(75)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.