אומלט בולגרית ועגבניות שרי
אומלט בולגרית ועגבניות שרי
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 4-6 מנות:
- 6 ביצים
- מלח
- פלפל שחור
- 2 כפות שמן זית
- 1 בצל סגול קטן, פרוס לרצועות דקות
- 0.33 כוס כרישה פרוסה דק
- גרגירי קימל
- 6 עגבניות שרי קטנות, חצויות
- 0.33 כוס פטרוזיליה קצוצה
- 120 גרם פיראוס בולגרית מעודנת 9% של תנובה
הוראות הכנה:
-
01.
שוברים את הביצים לקערה, מתבלים ב-2 קורט מלח דק, מעט פלפל שחור וטורפים לבלילה אחידה.
-
02.
מחממים במחבת 2 כפות שמן זית וצולים את הבצל והכרישה ל-2 דקות עם קורט גרגירי קימל.
טיימר מופעל
-
03.
מוסיפים מעל את הביצים ומפזרים אותן על פני כל המחבת.
-
04.
צולים מעל חום בינוני כחצי דקה.
-
05.
מפזרים מעל האומלט את חצאי השרי, הפטרוזיליה והבולגרית בנדיבות.
-
06.
צולים לאט על חום בינוני, ומדי פעם מרימים את השוליים ומטים את המחבת כך שהחלק הלא צלוי של הביצה ייזל לשולי האומלט. לא הופכים את האומלט.
-
07.
מוציאים את האומלט לצלחת ומגישים מייד.
הכנת? כאן מדרגים