אומלט בולגרית ועגבניות שרי
אומלט בולגרית ועגבניות שרי
							חלבי
							סוג מתכון
						
					
							עד 20 דק
							זמן הכנה
						
					
							קלה
							רמת מיומנות
						
					
המרכיבים ל 4-6 מנות:
- 6 ביצים
 - מלח
 - פלפל שחור
 - 2 כפות שמן זית
 - 1 בצל סגול קטן, פרוס לרצועות דקות
 - 0.33 כוס כרישה פרוסה דק
 - גרגירי קימל
 - 6 עגבניות שרי קטנות, חצויות
 - 0.33 כוס פטרוזיליה קצוצה
 - 120 גרם פיראוס בולגרית מעודנת 9% של תנובה
 
הוראות הכנה:
- 
								01.
								
שוברים את הביצים לקערה, מתבלים ב-2 קורט מלח דק, מעט פלפל שחור וטורפים לבלילה אחידה.
 - 
								02.
								
מחממים במחבת 2 כפות שמן זית וצולים את הבצל והכרישה ל-2 דקות עם קורט גרגירי קימל.
טיימר מופעל
 - 
								03.
								
מוסיפים מעל את הביצים ומפזרים אותן על פני כל המחבת.
 - 
								04.
								
צולים מעל חום בינוני כחצי דקה.
 - 
								05.
								
מפזרים מעל האומלט את חצאי השרי, הפטרוזיליה והבולגרית בנדיבות.
 - 
								06.
								
צולים לאט על חום בינוני, ומדי פעם מרימים את השוליים ומטים את המחבת כך שהחלק הלא צלוי של הביצה ייזל לשולי האומלט. לא הופכים את האומלט.
 - 
								07.
								
מוציאים את האומלט לצלחת ומגישים מייד.
 
				הכנת? כאן מדרגים
			
						
									

