המבורגר טופו משודרג עם צ'יפס בטטה
המבורגר מעולה שמשתדרג לדרגת מנת מסעדה עם כל התוספות: לחמניה, ירקות וצ'יפס בטטה

המרכיבים ל 5:
- 1 כף שמן
 - 1 בצל קצוץ דק
 - 1 חבילה טופו תנובה ALTERNATIVE בטעם טבעי (או 1/2 בטעם טבעי 1/2 פיקנטי)
 - 1/2 כוס אגוזי מלך
 - 1/3 כוס עלי פטרוזיליה
 - 1/3 כוס עלי כוסברה
 - 1 כפית כמון
 - 1 כפית בהראט
 - 1/2 כפית מלח, פלפל
 - 2 כפות קמח כוסמת
 - 1/2 כוס מים
 - להגשה: 5 לחמניות המבורגר, חסה, עגבניה, אבוקדו, קטשופ
 
- 2 בטטות חתוכות למקלות
 - 2 כפות שמן זית
 - 1 כפית מחוקה פפריקה מתוקה
 - 1 כפית קארי או חוויג'
 - מלח, פלפל
 
הוראות הכנה:
- 
								01.
								
מחממים שמן ומטגנים את הבצל עד הזהבה.
 - 
								02.
								
מעבירים את מרכיבי ההמבורגר למעבד מזון ומעבדים בפולסים לעיסה אחידה. טועמים ומוסיפים מלח אם צריך.
 - 
								03.
								
יוצרים מעיסת ההמברגר 5 קציצות גדולות, עבות ושטוחות. מחממים במחבת שמן לטיגון חצי עמוק ומטגנים את הקציצות כ 2-3 דקות מכל צד עד שהוא שחום ופריך. מוציאים לצלחת.
טיימר מופעל
 - 
								04.
								
להכנת הצ'יפס: מערבבים בטטה, שמן ותבלינים, מפזרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ 20 דקות בתנור שחומם ל 200 מעלות.
טיימר מופעל
 - 
								05.
								
להגשה חוצים את הלחמניות, מניחים בהן חסה, עגבניה, המבורגר ואבוקדו. מגישי עם צ'יפס הבטטה וקטשופ.
 
									

