אושפלוב צמחוני
רון יוחננוב עם ארוחה בסיר אחד, עם הסדרה הצמחונית של תנובה
פרווה
סוג מתכון
60 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4-5 מנות:
מרכיבים:
- 4 כפות שמן זית
- בצל מקולף וקצוץ דק
- 2 גזרים גדולים חתוכים לגפרורים
- חבילת נתחוני סויה בטעם בקר מהסדרה הצמחונית של תנובה
- כוס גרגירי חומוס
- 3 כוסות מים רותחים
- 2 כוסות אורז עגול
- כף זרעי כמון או כפית כמון טחון
- חצי כפות כורכום
- מלח / פלפל שחור
להגשה:
- פטרוזיליה / בצל ירוק
הוראות הכנה:
-
01.
שמים בסיר את השמן ומטגנים את הבצל עד הזהבה.
-
02.
מוסיפים את נתחוני הסויה ומקפיצים כ-5 דקות או עד שהן מעט זהובות. מוסיפים את הגזר, הכמון, והמים הרותחים ומבאים לרתיחה. מבשלים במשך 10 דקות כשהסיר מכוסה.
טיימר מופעל
-
03.
לאחר מכן, מוסיפים את גרגירי החומוס והאורז ומבשלים עוד כ-5 דקות על להבה גבוהה.
טיימר מופעל
-
04.
מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים במשך 25 דקות.
טיימר מופעל
-
05.
מכבים את הלהבה. משאירים את הסיר 5 דקות על הכיריים ולאחר מכן מגישים.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים