קציצות נסיכת הנילוס עסיסיות
עסיסיות, זהובות וטעימות במיוחד: מתכון לקציצות דג נסיכת הנילוס שקשה להפיק לנשנש. פתרון מושלם לארוחת צהריים או אפילו לכריך שישי המסורתי
פרווה
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: דניאל שכטר
עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים ל 4-5 מנות:
- 5 יחידות פילה נסיכת הנילוס "דגי תנובה" מופשר על פי ההוראות שעל האריזה
- 2 ביצים
- 1/2 כוס פירורי לחם
- כפית מלח
- כפית שום גבישי
- לטיגון: שמן קנולה
למטבל:
- 1/2 כוס מיונז
- 1/2 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 2 כפות מיץ לימון
- 2 כפות מים
הוראות הכנה:
-
01.
טוחנים במעבד מזון את נסיכת הנילוס בפולסים עד לקבלת חתיכות קטנות (אך לא טחונות)
-
02.
מעבירים את הדג לקערה, מוסיפים ביצים, פירורי לחם, מלח ושום ומערבבים.
-
03.
יוצרים מהבלילה קציצות, מטגנים במחבת עם שמן חם עד להזהבה משני הצדדים.
-
04.
מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב
-
05.
מגישים את הקציצות לצד הרוטב וירקות מכל סוג שאוהבים. בתאבון!
הכנת? כאן מדרגים