מתכון פילה דניס ברוטב שמנת וריחן | השף הלבן

פילה דניס ברוטב שמנת וריחן

לארוחות ערב מפוארות ומפנקות – דג דניס ברוטב שמנת עשיר בטעמים

מאת: עורך שף לבן
חלבי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
קשה רמת מיומנות
פילה דניס ברוטב שמנת וריחן

המרכיבים ל 2 מנות:

  • 2 דגי דניס מפולטים
  • 2 גביעי שמנת לבישול 15% מסדרת השף הלבן
  • 5 גבעולי עלי בזיליקום קצוצים
  • 100 גרם חמאת תנובה
  • אגוז מוסקט
  • 3 כפות קמח
  • מלח
  • פלפל שחור

הוראות הכנה:

  • 01.

    מתבלים את הדניס המפולטים במלח ופלפל ומקמחים משני הצדדים.

  • 02.

    ממיסים בתוך מחבת את החמאה., מטגנים את הדניס משני צדדיו ומניחים בצד.

  • 03.

    לאחר סיום טיגון כל הדגים שופכים את השמן המיותר, מוסיפים את השמנת המתוקה למחבת ומרתיחים

  • 04.

    . מוסיפים מלח, פלפל ואגוז מוסקט ועלי בזיליקום קצוצים לרוטב. הגשה ניתן להגיש את הדגים עם הרוטב מעל או בצד

הכנת? כאן מדרגים
(122)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.