נתחי דג סלמון טרי
מתכון גולשים קליל ומהיר להכנת נתחי דג סלמון טרי ומלוח מושלם לנשנוש בין ארוחות או כמנה ראשונה בארוחה חגיגית.
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל חצי קילו:
- חצי קילו דג סלומון טרי
- אגוז מוסקט ( אני בטוחה שכולם מכירים )
- מלח
- חצי כפית סוכר
הוראות הכנה:
-
01.
מוציאים את כל העצמות מהדג.
-
02.
חותכים את הדג לחלקים לא דקים ולא עבים (בערך חצי סנטימטר)
-
03.
בנפרד, מגרדים 3-5 פעמים את אגוז המוסקט ומערבבים היטב עם חצי כפית סוכר וכף מלח.
-
04.
מערבבים היטב עם הידיים את הדגים בתוך התערובת.
-
05.
מכניסים למקרר למשך חצי שעה.לאחר חצי שעה לבדוק אם הדג מלוח, במידה וכן - אפשר לאכול, במידה ולא - להשאיר את הדג בתערובת במקרר למשך חצי שעה נוספת.
הכנת? כאן מדרגים