המרכיבים ל6 מנות:
- 2 דגי אמנון בינוניים חתוכים ל -3 ומנוקים
- כוס גרגירי חומוס מבושלים (אפשר משומר)
- חופן גדול כוסברה קצוצה
- 2 כפות פפריקה (אפשר לגוון מתוק וחריף)
- 3 פלפלים יבשים מתוקים
- מלח
- שמן
- 2 גמבות חתוכות גס
- 1 עגבנייה חתוכה לרבעים
- 4 שיני שום פרוסות
- פלפל שחור
- מים
הוראות הכנה:
-
01.
שוטפים את נתחי הדגים ומניחים בסיר.
-
02.
מפזרים כוסברה, שום,גמבות,פלפליבש, חומוס וגמבה.
-
03.
בקערה נפרדת מערבבים שמן, מים, פפריקה ותבלינים.
-
04.
יוצקים מעל הדגים ומביאים לרתיחה קלה באש קטנה.
-
05.
מבשליםכ - 25 דקות באש קטנה.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים