מתכון דג אמנון בצ'ימיצ'ורי קלאסי | השף הלבן

דג אמנון בצ'ימיצ'ורי קלאסי

מנת דג קלה להכנה ויוצאת טעימה מאוד. מומלצת לארוחת חג או שבת, לאירוח ולארוחה רומנטית

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
דג אמנון בצ'ימיצ'ורי קלאסי

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 4 מנות דג אמנון מופשר
להכנת הצ'ימיצור'י:
  • 2 כוסות פטרוזיליה נקיה
  • 1/2כוס כוסברה נקיה
  • 3/4 כוס שמן זית
  • 1/2 כפית חומץ 5%
  • 1 כף יין אדום
  • 3 שיני שום טריות
  • 1/3 כפית מלח
  • קורט פלפל שאטה מרוסק - להשיג במרכולים
  • 1/2 כפית סוכר
  • 1/4 כוס מים פושרים
  • 1 כף בצל קצוץ
  • 1/3 פלפל אדום קטן

הוראות הכנה:

  • 01.

    מעבירים את כל חומרי הצ'ימיצ'ורי למעבד מזון וטוחנים למחית בעלת מרקם מעט גס ואחיד.

  • 02.

    מסדרים את הדגים בכלי שטוח ומורחים מעל שני הצדדים מהצ'ימיצ'ורי בנדיבות.

  • 03.

    משרים כשעה במקרר .

  • 04.

    מחממים תנור ל-170 מעלות או מחממים מחבת פסים משומנת לחום בינוני.

  • 05.

    מניחים במחבת את הדגים ולצידם שמים מהצ'ימיצ'ורי, כדי שהדגים יספגו עוד מטעמו, צולים את הדגים לריכוך כ 8-9 דקות לערך על צד העור.

    טיימר מופעל
    00:09:00
  • 06.

    מגישים חם בליווי הצ'ימיצ'ורי לצד הדג.

הכנת? כאן מדרגים
(178)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.