מתכון אגרול ממולא מוס סלמון וקרם שמנת | השף הלבן

אגרול ממולא מוס סלמון וקרם שמנת מוגש עם שמנת של פעם

אגרול ממולא מוס סלמון וקרם שמנת מוגש עם שמנת של פעם

מאת: בני סיידא
חלבי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
אגרול ממולא מוס סלמון וקרם שמנת מוגש עם שמנת של פעם

המרכיבים ל20 יחידות:

  • 20 עלי סיגרים
  • ביצה טרופה
  • שמן לטיגון עמוק
למלית:
  • 50 גרם חמאת תנובה לטיגון
  • 700 גרם פילה סלמון, דגי תנובה, ללא עור חתוך לקוביות
  • 100 גרם חמאת תנובה
  • 2 כפות קמח
  • 1 מכל שמנת לקצפת 38% מסדרת השף הלבן
  • 1/2 כוס חלב תנובה
  • 1 שמנת של פעם
  • 150 גרם קולאז’ קשקבל מגוררת
  • מלח
  • פלפל שחור
  • אגוז מוסקט מגורר
  • 1/2 כוס עירית קצוצה
להגשה:
  • 2 גביעים שמנת של פעם

הוראות הכנה:

  • 01.

    ממיסים במחבת את החמאה, מוסיפים את קוביות הסלמון ומטגנים מספר דקות עד שהדג משנה את צבעו. מצננים ומרסקים במעבד מזון.

  • 02.

    ממיסים בסיר 100 גרם חמאה, מסירים מהאש מוסיפים קמח ובוחשים. מוסיפים את השמנת המתוקה והחלב ובוחשים. מבשלים תוך כדי בחישה רצופה עד שהקרם מסמיך. מסירים מהאש.

  • 03.

    מוסיפים שמנת של פעם, גבינת קשקבל, סלמון מרוסק ועירית מתבלים במלח, פלפל ומוסקט ומערבבים. טועמים ומשפרים תיבול.

  • 04.

    מניחים עלה סיגר על משטח עבודה שמים בקצה כף גדושה מהמלית מגלגלים פעם אחת, מכניסים את השוליים פנימה ומגלגלים עד הסוף. מדביקים את קצה העלה בביצה טרופה.

  • 05.

    מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה. מגישים עם שמנת של פעם . 

הכנת? כאן מדרגים
(160)