מתכון אגרול ממולא מוס סלמון וקרם שמנת | השף הלבן

אגרול ממולא מוס סלמון וקרם שמנת מוגש עם שמנת של פעם

אגרול ממולא מוס סלמון וקרם שמנת מוגש עם שמנת של פעם

מאת: בני סיידא
חלבי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
אגרול ממולא מוס סלמון וקרם שמנת מוגש עם שמנת של פעם

המרכיבים ל 20 יחידות:

  • 20 עלי סיגרים
  • ביצה טרופה
  • שמן לטיגון עמוק
למלית:
  • 50 גרם חמאת תנובה לטיגון
  • 700 גרם פילה סלמון, דגי תנובה, ללא עור חתוך לקוביות
  • 100 גרם חמאת תנובה
  • 2 כפות קמח
  • 1 מכל שמנת לקצפת 38% מסדרת השף הלבן
  • 1/2 כוס חלב תנובה
  • 1 שמנת של פעם
  • 150 גרם קולאז’ קשקבל מגוררת
  • מלח
  • פלפל שחור
  • אגוז מוסקט מגורר
  • 1/2 כוס עירית קצוצה
להגשה:
  • 2 גביעים שמנת של פעם

הוראות הכנה:

  • 01.

    ממיסים במחבת את החמאה, מוסיפים את קוביות הסלמון ומטגנים מספר דקות עד שהדג משנה את צבעו. מצננים ומרסקים במעבד מזון.

  • 02.

    ממיסים בסיר 100 גרם חמאה, מסירים מהאש מוסיפים קמח ובוחשים. מוסיפים את השמנת המתוקה והחלב ובוחשים. מבשלים תוך כדי בחישה רצופה עד שהקרם מסמיך. מסירים מהאש.

  • 03.

    מוסיפים שמנת של פעם, גבינת קשקבל, סלמון מרוסק ועירית מתבלים במלח, פלפל ומוסקט ומערבבים. טועמים ומשפרים תיבול.

  • 04.

    מניחים עלה סיגר על משטח עבודה שמים בקצה כף גדושה מהמלית מגלגלים פעם אחת, מכניסים את השוליים פנימה ומגלגלים עד הסוף. מדביקים את קצה העלה בביצה טרופה.

  • 05.

    מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה. מגישים עם שמנת של פעם . 

הכנת? כאן מדרגים
(160)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.