מתכון חזה עוף בעשבי תיבול וחרדל דיז'ון | השף הלבן

חזה עוף בעשבי תיבול וחרדל דיז'ון

מנה בשרית קלה ומהירה להכנה

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
חזה עוף בעשבי תיבול וחרדל דיז'ון

המרכיבים ל6 מנות:

  • 2 חזות עוף שלמים טריים
למרינדה:
  • רבע כוס שמן זית
  • 5 כפות חרדל דיז'ון גרגירים
  • 8 עלי בזיליקום קצוצים
  • חצי כפית של רוזמרין טרי קצוץ
  • שן שום
  • עלים מ-3 ענפי טימין טרי
  • 6 עלי מרווה קצוצים
  • קורט מלח גס
  • 3 כפות סוכר חום
  • כפית חומץ בלסמי

הוראות הכנה:

  • 01.

    מסדרים את חזות העוף בקערה.*בקשו מהקצב שיפרק כל חזה ל-2 שיהיו נקיים משומן ועצמות וכל חלק לחלק ל2 לאורך–כך שיהיו לנו 8 חלקים של חזה עוף.

  • 02.

    טורפים היטב את כל חומרי המרינדה, מורחים משני צידי חזה העוף ומשרים למשך שעה.

  • 03.

    לאחר שעה מניחים על הגריל, מומלץ מאוד להוריד את רוב המשרה מחזה העוף על מנת שהמשרה לא יחרך.

הכנת? כאן מדרגים
(352)