מתכון תוספת גרגירי חומוס חמים לימוניים | השף הלבן

תוספת גרגירי חומוס חמים לימוניים

תוספת גרגירי חומוס חמים לימוניים, מתאימים בתוך סלט, מנת חומוס ובכל תבשיל חם.

מאת: עורך השף הלבן
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
תוספת גרגירי חומוס חמים לימוניים

המרכיבים ל4:

  • 400 גרם גרגירי חומוס מבושלים של סנפרוסט
  • 10 ס"מ מקל כרישה, פרוס דק
  • 1/2 בצל אדום קטן קצוץ
  • 3/4 כוס פטרוזיליה, קצוצה
  • 1/2 שום כתוש
  • 1/4 כוס לימון טרי סחוט
  • 1/3 כוס שמן זית
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה:

  • 01.

    שוטפים במסננת את החומוס ומשרים למשך 12 שעות בכמות גדולה של מים קרים.

  • 02.

    מסננים את החומוס, שוטפים היטב ומעבירים לסיר.

  • 03.

    מכסים בכמות כפולה של מים ומרתיחים. מנמיכים את החום ומבשלים כשעה וחצי עד שעתיים לריכוך. במהלך הבישול מסירים מדי פעם את הקצף שנוצר.

  • 04.

    מסננים את החומוס המבושל ושוטפים.

  • 05.

    מחזירים לסיר ומוסיפים מעל פטרוזיליה קצוצה, מיץ לימון, שמן זית, שום כתוש, בצל אדום , הכרישה, 2 קורט מלח גס, קורט פלפל שחור גרוס.

  • 06.

    מחממים בסיר 10 דקות תוך ערבוב ומגישים חם. 

    טיימר מופעל
    00:10:00
הכנת? כאן מדרגים
(134)