מתכון סלט תפוחי אדמה ועירית ברוטב שמנת חמוצה וחרדל | השף הלבן

סלט תפוחי אדמה ועירית ברוטב שמנת חמוצה וחרדל

שדרגו את סלט תפוחי האדמה הקבוע שלכם בסלט תפוחי אדמה ועירית עם רוטב שמנת חמוצה וחרדל – לא תתחרטו!

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט תפוחי אדמה ועירית ברוטב שמנת חמוצה וחרדל

המרכיבים ל 6 מנות:

  • 1 ק"ג תפוחי אדמה קטנים שטופים היטב (עם הקליפה)
  • 1/4 כוס עירית קצוצה
לרוטב
  • 1 גביע שמנת "תנובה" 15%
  • 1 כפית גדושה חרדל דיז’ון גרגרים
  • 2 כפות מיץ לימון
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את מרכיבי הרוטב, יוצקים לצנצנת ושומרים במקרר.

  • 02.

    מבשלים תפוחי אדמה בסיר עם מי מלח, עד שרכים אך עדיין מוצקים. מצננים מעט, פורסים לחצאים ומעבירים לקערה.

  • 03.

    בפיקניק: יוצקים את הרוטב על תפוחי האדמה, מוסיפים עירית קצוצה ומערבבים.

הכנת? כאן מדרגים
(107)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.