סלט קיץ מקסיקני
סלט קיץ צבעוני ומלא כל טוב בסגנון מקסיקני. אפשר לצרף לו נאצ'וס או טורטיות ולהפוך אותו לארוחה קלילה ומשביעה שמכינים בקלות. הפלפל החריף רק אם אוהבים
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: נעמה רן
המרכיבים ל 6:
- 1 כוס תירס "סנפרוסט" מופשר ומסונן (אין צורך לבשל) / כוס תירס משימורים - מסונן
- 1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות
- 1 כוס שעועית אדומה מבושלת
- 1 בצל סגול קטן קצוץ דק
- 1/2 כוס כוסברה קצוצה דק
- 1/2 פלפל ירוק חריף קצוץ דק דק
- 1/4 לימון קצוץ דק דק על קליפתו
- 1/4 כוס מיץ לימון
- 1/4 כוס שמן זית
- מלח ופלפל
- 1 אבוקדו חתוך לקוביות
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים את כל מרכיבי הסלט למעט האבוקדו.
-
02.
טועמים ומתקנים תיבול.
-
03.
מוסיפים את אבוקדו, מערבבים בעדינות ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים