סלט קולסלאו עם יוגורט – מתכון טעים וקל להכנה | השף הלבן

סלט קולסלאו עם יוגורט

רון יוחננוב עם מתכון קצת אחר (ובריא יותר) לסלט הקולסלאו האהוב: הרוטב מורכב ברובו מיוגורט! מתכון שכדאי להכיר אם בא לכם לעשות לעצמכם משהו טוב

מאת: רון יוחננוב
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט קולסלאו עם יוגורט
צילום: רון יוחננוב עיצוב: רון יוחננוב

המרכיבים ל 4:

  • ¼ כרוב לבן פרוס דק
  • ¼ כרוב אדום פרוס דק
  • 2 גזרים מקולפים וחתוכים לגפרורים דקים
  • לעיטור: מעט פטרוזיליה טריה קצוצה דק
רוטב:
  • 1 גביע (200 גרם) יוגורט 3% תנובה
  • כף מיונז לייט
  • מלח
  • פלפל שחור בנדיבות
גודל תבנית: קערה

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכים את הירקות ומעבירים לקערה מוסיפים את היוגורט והמיונז.

  • 02.

    מתבלים במלח ופלפל שחור (לא לוותר על הפלפל השחור - ממש מקפיץ את הטעם).

  • 03.

    מערבבים ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(7)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.