מתכון סלט צנון, כוסברה ולימון כבוש | השף הלבן

סלט צנון, כוסברה ולימון כבוש

סלט נפלא ומרענן כתוספת לארוחה

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט צנון, כוסברה ולימון כבוש

המרכיבים ל4 מנות:

  • 12 צנוניות קטנטנות
  • כוסברה טריה שטופה
  • מלח
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/2 כפית חומץ יין לבן
  • 2 פרוסות דקות קצוצות של פלפל חריף ירוק טרי
  • לימון כבוש
  • 2 כפות קוביות פלפל אדום טרי קצוץ

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכים את הצנון לפרוסות דקות ומעבירים לקערת ערבוב.

  • 02.

    בקערית נפרדת לרוטב טורפים היטב כף כוסברה טריה קצוצה ,פלפל החריף, קורט מלח, 2 כפות שמן זית, חצי כפית חומץ בן יין לבן, כפית לימון כבוש קצוץ, וקוביות הפלפל האדום.

  • 03.

    יוצקים את הרוטב על הצנון, מערבבים היטב, משרים כחצי שעה במקרר, מערבבים ומגישים.  

הכנת? כאן מדרגים
(98)