סלט עדשים חומות עם מנגו אורגנו וטבסקו פיקנטי | השף הלבן

סלט עדשים חומות עם מנגו אורגנו וטבסקו פיקנטי

הסלט שיהפוך את השולחן לחגיגה: סלט אבוקדו, סלט ירוק, סלט חסה, סלט יווני, סלט פירות ועוד…

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט עדשים חומות עם מנגו אורגנו וטבסקו פיקנטי

המרכיבים ל 5 מנות:

  • 350 גרם עדשים חומות
  • מלח
  • מנגו בשל גדול, לא רך מדי
  • 6-10 טיפות טבסקו (לפי הטעם)
  • 1 כפית חומץ הדרים
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/3 כוס שורש סלרי, חתוך לקוביות קטנות
  • 1 כפית עלי אורגנו מיובשים
  • חופן עלי מנגולד חתוכים לרצועות דקות

הוראות הכנה:

  • 01.

    שוטפים היטב את העדשים ומסננים.

  • 02.

    מרתיחים סיר עם כמות מים כפולה מכמות העדשים. מוסיפים את העדשים ומבשלים עד לריכוך. מסננים ומצננים במים קרים. מתבלים במלח. מניחים בצד.

  • 03.

    קולפים את המנגו, מוציאים את 4 הדפנות וחותכים לקוביות בינוניות.

  • 04.

    לתוך קערה מעבירים את העדשים והמנגו ומתבלים בטבסקו, 2 קורט מלח, חומץ הדרים, שמן זית, קוביות שורש הסלרי, אורגנו ועלי הסלק הקצוצים.

  • 05.

    מערבבים היטב ומגישים קר.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.