סלט חסה, תפוחים ורימונים חגיגי | השף הלבן

סלט חסה, תפוחים ורימונים חגיגי

סלט צבעוני ועשיר, מומלץ במיוחד לשולחן החג

מאת: עורך השף הלבן
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט חסה, תפוחים ורימונים חגיגי

המרכיבים ל 4:

  • חצי כוס פקאנים מסוכרים, קצוצים
  • חצי כוס גרעיני חמנייה, קלופים קלויים
  • 3 כפות שומשום, קלוי (במחבת יבשה)
  • כוס גרגירי רימון
  • 2 תפוחים ירוקים, חתוכים לקוביות
  • חופן עלי רוקט
  • חופן עלי חסה שטופה
  • פלפל חריף, קצוץ דק
  • 4 כפות שמן שומשום
  • מלח
  • פלפל
  • מיץ מלימון אחד

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערת הגשה גדולה מניחים את עלי החסה ועלי הרוקט. מפזרים מעל את סוגי האגוזים, התפוחים והרימונים.

  • 02.

    מתבלים בשמן שומשום, מלח, פלפל ולימון.קלוריות:  505 למנה | נקודות שומרי משקל: 10 למנה

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.