בולגרית אפויה בתנור עם גבינת בולגרית 24% של פיראוס - השף הלבן

בולגרית אפויה בתנור עם גבינת בולגרית 24% של פיראוס

קוביית בולגרית עם קונפי שום, דבש, טימין, שמן זית ועגבניות

מאת: איתי אריכא
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בולגרית אפויה בתנור עם גבינת בולגרית 24% של פיראוס
צילום: איתי אריכא עיצוב: איתי אריכא

המרכיבים ל תבנית אחת:

  • בולגרית 24% של פיראוס
  • 400 גרם עגבניות שרי
  • ראש שום
  • רבע כפית מלח גס
  • רבע כפית פלפל שחור גרוס
  • 3 ענפי טימין
  • 1/3 שמן זית
  • כף דבש

הוראות הכנה:

  • 01.

    לוקחים קוביית בולגרית של פיראוס 24 אחוז שומן ומניחים בתבנית מתאימה לאפייה בתנור

  • 02.

    מפזרים מסביב לקוביית הבולגרית 400 גרם עגבניות

  • 03.

    לוקחים ראש שום שלם וחותכים את 2 ס״מ העליון של הראש שום על מנת לחשוף את השיני שום ומניחים בתבנית.

  • 04.

    מפזרים מלח פלפל ויוצקים את שמן הזית על כל המגש

  • 05.

    מזלפים כף דבש על הגבינה והעגבניות

  • 06.

    מכניסים לתנור ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 30 דק'

  • 07.

    מוציאים לשולחן בזהירות ומנגבים עם חלה את הרוטב, חותכים פרוסת בולגרית של פיראוס ובתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.