כריך קורנביף מפולפל עם חרדל | השף הלבן

כריך קורנביף מפולפל עם חרדל בירה לבנה, עלי רוקט ותותי עץ

שילוב מקורי ונהדר של קורנביף ותותי עץ יוצרים יחד כריך נהדר

מאת: שף מאיר עזר "תנובה שף"
בשרי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
כריך קורנביף מפולפל עם חרדל בירה לבנה, עלי רוקט ותותי עץ
צילום: שרית גופן עיצוב: אינה גוטמן

המרכיבים ל 1:

  • שתי פרוסות לחם
  • קורנביף 120 גרם טירת צבי
  • כף גדושה חרדל דיג'ון גרגירים
  • כף בירה לבנה – את הנותר בבקבוק שותים עם הכריך
  • פרוסות בצל סגול
  • חסה סלנובה
  • תותי עץ לבנים – ניתן להחליף לפירות יער אחרים

הוראות הכנה:

  • 01.

    • מערבבים

  • 02.

    את החרדל והבירה.

  • 03.

    • על

  • 04.

    גבי פרוסת הלחם מורחים את חרדל.

  • 05.

    • מסדרים

  • 06.

    את עלי הסלנובה.

  • 07.

    • מוסיפים

  • 08.

    את רצועות הקורנדביף.

  • 09.

    • מוסיפים

  • 10.

    את תותי העץ.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.