טוסט יווני – חמד, תרד, עגבניות וזיתים
הפיתרון לארוחת הערב (עוד פעם חביתה וסלט?): טוסט גורמה עם רביעיה מנצחת: גבינת חמד, תרד, עגבניות וזיתים שאפשר לארוז גם לעבודה
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: נעמה רן
המרכיבים ל 4:
- 2 עגבניות פרוסות
- 1/3 כוס זיתים מגולענים חצויים
- 1 חבילת גבינת חמד 5% או 16% חתוכה לפרוסות
- 1 כוס תרד סנפרוסט מופשר וסחוט היטב
- 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק (לא הכרחי)
- 2 כפות שמן זית
- 8 פרוסות לחם לטוסט
הוראות הכנה:
-
01.
מניחים על 4 פרוסות לפי הסדר: פרוסות עגבניה, זיתים, חמד, תרד ובצל ירוק. מכסים ב -4 פרוסות נוספות.
-
02.
מחממים טוסטר-פסים או פלנצ'ה ושמים את הכריכים (אם משתמשים בפלנצ'ה מניחים על הכריכים משהו כבד ולאחר שצד אחד משחים הופכים ומכינים את הצד השני) עד שהם שחומים והגבינה נמסה. חוצים כל טוסט ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים