קציצות חומוס

קציצות חומוס מושלמות לחג! זהובות וקריספיות מבחוץ, נימוכות מבפנים.

מאת: דניאל שרייבר
בשרי סוג מתכון
30 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קציצות חומוס

המרכיבים ל 18 יחידות:

מרכיבים:
  • 2 כוסות גרגירי חומוס "סנפרוסט"
  • חופן קטן של בצל קפוא "סנפרוסט"
  • 2 שיני שום
  • חופן פטרוזיליה
  • 1 ביצה
  • 3 כפות קמח
  • 1 כפית כמון
  • חצי כפית פפריקה
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • מעט שמן לטיגון

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים את גרגירי החומוס, הבצל, פטרוזיליה, ביצה ותבילינים במעבד מזון וטוחנים גס. חשוב לא להגיע למרקם חלק, אלא טיפה פירורי.

  • 02.

    מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לאחידות.

  • 03.

    יוצרים קציצות קטנות ומשטחים קלות.

  • 04.

    מחממים שמן במחבת ומטגנים כמה דקות מכל צד עד הזהבה.

  • 05.

    מגישים כמנה ראשונה לצד טחינה.

הכנת? כאן מדרגים
(13)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.