קרואסון פטריות וגבינה מבצק שמרים
מתכון מנצח לקרואסון פטריות וגבינה מבצק שמרים מעדנות, ב-20 דקות עבודה בלבד!
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 8-10 מנות:
מרכיבים:
- 1 חבילת בצק שמרים עלים מעדנות מופשר
- 300 גרם קשקבל מגוררת
- 100 גרם פרמזן מגורר
- 1 כוס פטריות קצוצות דק
- 1 כף שבבי בצל
- 1/2 כפית מלח
לציפוי:
- ביצה טרופה בכף חלב
- שומשום שחור
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים בקערה את הגבינות עם הפטריות המלח והבצל.
-
02.
פורסים את הבצק ובעזרת גלגלת פיצה חותכים משולשים ארוכים ומעט רחבים.
-
03.
מניחים בקצה הרחב של המשולש מהמלית מגלגלים גלגול ראשון ומהדקים מעט את הקצוות כדי שהמלית לא תגלוש החוצה וממשיכים לגלגל עד הקצה.
-
04.
מניחים בתבנית עם נייר אפייה כשהקצה הדק מונח על התבנית ומתפיחים חצי שעה לאחר חצי שעה מורחים בביצה ומפזרים שומשום.
-
05.
אופים ב- 180 מעלות כ- 30 דקות\ עד הזהבה.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים