בורקס תפוחי אדמה עם גבינה - מתכון מושלם וטעים

בורקס תפו״א עם גבינה

השילוב המושלם של תפו״א וגבינה בבצק מדופדף

מאת: יונית צוקרמן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בורקס תפו״א עם גבינה
צילום: יונית צוקרמן

המרכיבים ל8-10 מנות:

מרכיבים:
  • 1 בצק עלים מרודד מעדנות
  • 3 תפו״א מבושלים
  • 2 כפות קוטג׳
  • 1 ביצה m
  • 100 גרם מוצרלה
  • 100 גרם בולגרית
  • חצי כפית מלח חצי כפית פלפל
לציפוי:
  • ביצה
  • מעט שומשום

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים בקערה תפו״א מבושלים.

  • 02.

    לקלף לחתוך לקוביות ולבשל במים רותחים עם כפית מלח עד ריכוך מלא.לסנן ובעזרת מועך פירה למעוך.

  • 03.

    להוסיף לקערה את שאר המצרכים ולערבב עד לקבלת מלית אחידה.

  • 04.

    לחצות את בצק העלים המרודד של מעדנות ל2.

  • 05.

    לעשות בעדינות סימן של 3 טורים ו4 שורות.

  • 06.

    בכל קוביה לשים מלית.

  • 07.

    לשים מעל את החצי השני של הבצק בעזרת סכין או גלגלת לחתוך את הקוביות.

  • 08.

    להניח בתבנית להבריש בביצה שומשום לאפות תנור 180 מעלות עד הזהבה בערך 40 דק.

  • 09.

    בהצלחה.

הכנת? כאן מדרגים
(0)