רולדה וניל וקרם גבינה - השף הלבן

רולדה וניל וקרם גבינה

קינוח קלאסי שתמיד גונב את ההצגה – רולדה רכה עם קרם עשיר בטעמי וניל

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
רולדה וניל וקרם גבינה
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל רולדה אחת:

לרולדה:
  • 4 ביצים
  • ½ כוס סוכר
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 4 כפות שמן קנולה
  • 120 גרם קמח
  • 3 כפות חלב תנובה
  • 1 כפית תמצית וניל
למלית ולציפוי:
  • 1 חבילת (80 גרם) פודינג בטעם וניל
  • 1 גביע (225 גרם) נפוליאון בטעם טבעי 25%
  • 1 מכל (250 גרם) שמנת מתוקה 32% השף הלבן
  • 1 גביע (250 גרם) גבינה לבנה 9% תנובה
  • 100 גרם אבקת סוכר
  • 1 תכולת מקל וניל/ תמצית וניל
לקישוט:
  • אוכמניות/ פטל/ קרמבולה/ קוקוס קלוי

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל־170 מעלות.

  • 02.

    בקערת מיקסר מקציפים יחד ביצים וסוכר לתערובת תפוחה.

  • 03.

    מוסיפים את השמן, החלב, תמצית הווניל, הקמח ואבקת האפייה.

  • 04.

    מקציפים רק עד להטמעת הקמח במסה.

  • 05.

    מרססים תרסיס שמן על נייר אפייה ומניחים על תבנית שטוחה מלבנית.

  • 06.

    יוצקים את המסה על התבנית ומיישרים בעזרת פאלטה.

  • 07.

    אופים 15 דקות עד הזהבה.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 08.

    מוציאים בזהירות והופכים את העוגה על נייר אפייה.

  • 09.

    מסירים בזהירות את נייר האפייה שעליו נאפתה העוגה ומגלגלים לרולדה עם הנייר שמתחת.

  • 10.

    מכסים במגבת ומצננים לטמפ' החדר.

  • 11.

    מקציפים יחד את מרכיבי הקרם לקרם יציב ומעבירים רבע ממנו לשקית זילוף עם צנטר לקישוט.

  • 12.

    מסירים בזהירות את נייר האפייה, מורחים את הקרם על בסיס הרולדה, מגלגלים בזהירות ועוטפים את הרולדה בקרם.

  • 13.

    מקשטים את הרולדה עם הקרם הנותר בשקית הזילוף ומקשטים בפירות/ קוקוס.

הכנת? כאן מדרגים
(5)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.