רולדה וניל וקרם גבינה
קינוח קלאסי שתמיד גונב את ההצגה – רולדה רכה עם קרם עשיר בטעמי וניל

המרכיבים ל רולדה אחת:
- 4 ביצים
- ½ כוס סוכר
- 1 כפית אבקת אפייה
- 4 כפות שמן קנולה
- 120 גרם קמח
- 3 כפות חלב תנובה
- 1 כפית תמצית וניל
- 1 חבילת (80 גרם) פודינג בטעם וניל
- 1 גביע (225 גרם) נפוליאון בטעם טבעי 25%
- 1 מכל (250 גרם) שמנת מתוקה 32% השף הלבן
- 1 גביע (250 גרם) גבינה לבנה 9% תנובה
- 100 גרם אבקת סוכר
- 1 תכולת מקל וניל/ תמצית וניל
- אוכמניות/ פטל/ קרמבולה/ קוקוס קלוי
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל־170 מעלות.
-
02.
בקערת מיקסר מקציפים יחד ביצים וסוכר לתערובת תפוחה.
-
03.
מוסיפים את השמן, החלב, תמצית הווניל, הקמח ואבקת האפייה.
-
04.
מקציפים רק עד להטמעת הקמח במסה.
-
05.
מרססים תרסיס שמן על נייר אפייה ומניחים על תבנית שטוחה מלבנית.
-
06.
יוצקים את המסה על התבנית ומיישרים בעזרת פאלטה.
-
07.
אופים 15 דקות עד הזהבה.
טיימר מופעל
-
08.
מוציאים בזהירות והופכים את העוגה על נייר אפייה.
-
09.
מסירים בזהירות את נייר האפייה שעליו נאפתה העוגה ומגלגלים לרולדה עם הנייר שמתחת.
-
10.
מכסים במגבת ומצננים לטמפ' החדר.
-
11.
מקציפים יחד את מרכיבי הקרם לקרם יציב ומעבירים רבע ממנו לשקית זילוף עם צנטר לקישוט.
-
12.
מסירים בזהירות את נייר האפייה, מורחים את הקרם על בסיס הרולדה, מגלגלים בזהירות ועוטפים את הרולדה בקרם.
-
13.
מקשטים את הרולדה עם הקרם הנותר בשקית הזילוף ומקשטים בפירות/ קוקוס.