סלט פסטה עם פיראוס וזיתים
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: אילנית ואלירז שדה
עיצוב: אילנית ואלירז שדה
המרכיבים ל 2-4 מנות:
- 1 חבילה פסטה מסולסלת
- 2-3 כפות פסטו אוליביה
- 200 גרם קוביות גבינה פיראוס
- כוס זיתים שחורים ללא גרעינים
- 3 כפות שמן זית
גודל תבנית: קערה
הוראות הכנה:
-
01.
נבשל את הפסטה במים ומלח וכף שמן לפי הוראות יצרן
-
02.
נסנן ונניח בצד (לא לשטוף כדי שהעמילן של הפסטה ישאר).
-
03.
לאחר צינון קל להעביר את הפסטה לקערה.
-
04.
נוסיף את הקוביות הגבינה והזיתים ונתבל בשמן זית ובפסטו
-
05.
אופציה לשדרוג וקישוט - עגבניות מיובשות של אוליביה מעל.
הכנת? כאן מדרגים