מאפה יווני של תרד ובולגרית פיראוס
מאפה חם, עם מלא תרד ירוק וגבינת בולגרית פיראוס שקשה לעמוד בפניו
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: יונית צוקרמן
עיצוב: יונית צוקרמן
המרכיבים לרולדה:
- חצי חבילה של דפי פילו מעדנות
- 1 קופסא בולגרית מעודנת או בולגרית רגילה של פיראוס
- שקית שלמה תרד סנפרוסט
- 300 גרם פתיתי עמק
- מעט מלח
- מעט פלפל גרוס
- להברשה חמאת תנובה
הוראות הכנה:
-
01.
לוקחים 3 עלים, מברישים כל עלה בחמאה ומניחים אחד על השני
-
02.
חותכים את הגבינה הבולגרית ל-8 חתיכות
-
03.
מניחים 2 חתיכות בשליש על עלי דפי הפילו
-
04.
מניחים מעל תרד, פלפל שחור גרוס, ופתיתי עמק
-
05.
סוגרים מכל צד ומתחילים לגלגל עד שמתקבל מעין רולדה קטנה
-
06.
מברישים במעט שמן זית ואופים בתנור עד הזהבה
הכנת? כאן מדרגים