מתכון מרק מלפפונים קר | השף הלבן

מרק מלפפונים קר

מרק מלפפונים קר, מנה ראשונה מופלאה לימי קיץ חמים

מאת: אינה ברק
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מרק מלפפונים קר

המרכיבים ל6:

  • 1 ליטר יוגורט BIO תנובה 1.5%
  • 10 מלפפונים טריים
  • 1 בצל
  • צרור גבעולי שמיר טרי
  • 7 שיני שום
  • מלח
  • פלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    קולפים את המלפפונים, הבצל וקוצצים דק.

  • 02.

    מכניסים למעבד מזון את המלפפונים, הבצל, השום, מלח, פלפל, שמיר והיוגורט עד לקבלת מחית חלקה.

  • 03.

    מעבירים לקערה, מקררים ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(83)