מתכון קוגל תפוחי אדמה | השף הלבן

קוגל תפוחי אדמה

פשטידת תפוחי אדמה מתובלת בפלפל שחור, מנה משביעה לארוחת ערב או כתוספת למנה בשרית

מאת: עורך השף הלבן
60 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קוגל תפוחי אדמה

המרכיבים ל 6 מנות:

  • 1 קג' תפוחי אדמה מבושלים ומעוכים
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1 בצל מגורד
  • 5 ביצים טרופות
  • מלח
  • פלפל שחור טחון טרי

הוראות הכנה:

  • 01.

     שמים את תפוחי האדמה בקערה. מוסיפים את כל שאר החומרים ומערבבים לבלילה אחידה.

  • 02.

     מעבירים את הבלילה לכלי חסין חום מרופד בנייר אפייה משומן.

  • 03.

     מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות לאפייה של שעה.

  • 04.

     אפשר לאפות כל הלילה על חום של 100 מעלות.  

הכנת? כאן מדרגים
(252)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.