מתכון פשטידת תרד דיאטתית ללא בצק | השף הלבן

פשטידת תרד דיאטתית ללא בצק

פשטידת תרד דיאטתית בארבעה שלבים

מאת: אורלי שני
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת תרד דיאטתית ללא בצק

המרכיבים ל 6 מנות:

  • 1 בצל גדול
  • צרור תרד טרי
  • 1 עגבניה גדולה בשלה חצויה ופרוסה דק
  • 2 ביצים
  • 1 גביע קוטג' 5% תנובה
  • גרד מלימון אחד
  • חצי כפית מלח
  • מעט פלפל גרוס
  • מעט אגוז מוסקט

הוראות הכנה:

  • 01.

    מטגנים בכלי רחב את הבצל עד להזהבה. קוצצים את עלי התרד ומוסיפים לבצל לעוד כחמש דקות או עד שהעלים מתרככים. מעבירים למסננת והגרת הנוזלים.

  • 02.

    בינתיים טורפים בקערה את הקוטג' עם הביצים, מתבלים ומוסיפים את פרוסות העגבניה ואת התרד והבצל שהתקררו בינתיים.

  • 03.

    מרססים תבנית פיירקס במעט שמן ויוצקים את התערובת.

  • 04.

    אופים כ-60 עד 70 דקות בתנור שחומם ל- 200 מעלות או עד להזהבה של הפשטידה.

    טיימר מופעל
    01:10:00
הכנת? כאן מדרגים
(375)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.