פשטידת קישואים וכרובית - מוקרמת בשמנת וגבינת עמק | השף הלבן

פשטידת קישואים וכרובית

פשטידה קלה ומהירה להכנה

מאת: שמרית סגל
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת קישואים וכרובית

המרכיבים ל 12 מנות:

  • 2 קישואים
  • 1 גזר
  • 2 בצלים
  • 1/2 כרובית
  • 1/2 חבילה פטריות שמפיניון חתוכות לקוביות
  • 2 ביצים
  • 1 כוס קמח תופח
  • שמיר קצוץ דק
  • 2 כפות אבקת מרק עוף (פרווה)
  • 1 כף מרק בצל
  • 1 כף אבקת שום
  • 1 גביע שמנת חמוצה "תנובה"
  • 3 כפות שמן זית
  • 100 גרם פתיתי גבינת "עמק" למאפים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מגרדים בקערה את הבצל, הגזר והקישואים. במקביל מרתיחים את הכרובית בסיר עם כף מרק עוף.

  • 02.

    סוחטים את כל הנוזלים של הירקות המגורדים ומעבירים לקערה נפרדת.

  • 03.

     מוסיפים לתוך הגרדה את שאר המצרכים.

  • 04.

    כשהכרובית מוכנה מועכים אותה ומוסיפים אותה לבלילה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, מערבבים היטב ומעבירים לתבנית מאפינס משומנת היטב לתנור לחום של 180-200 מעלות עד שהבלילה מתייצבת ומשחימה (30-45 דקות). לחלופין ניתן להכין בכל תבנית אחרת ולהוסיף איזה ירקות שרוצים (אפשר ומומלץ להוסיף גם בטטה)  

    טיימר מופעל
    00:45:00
הכנת? כאן מדרגים
(1174)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.