פשטידת קישואים וכרובית
פשטידה קלה ומהירה להכנה
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 12 מנות:
- 2 קישואים
- 1 גזר
- 2 בצלים
- 1/2 כרובית
- 1/2 חבילה פטריות שמפיניון חתוכות לקוביות
- 2 ביצים
- 1 כוס קמח תופח
- שמיר קצוץ דק
- 2 כפות אבקת מרק עוף (פרווה)
- 1 כף מרק בצל
- 1 כף אבקת שום
- 1 גביע שמנת חמוצה "תנובה"
- 3 כפות שמן זית
- 100 גרם פתיתי גבינת "עמק" למאפים
הוראות הכנה:
-
01.
מגרדים בקערה את הבצל, הגזר והקישואים. במקביל מרתיחים את הכרובית בסיר עם כף מרק עוף.
-
02.
סוחטים את כל הנוזלים של הירקות המגורדים ומעבירים לקערה נפרדת.
-
03.
מוסיפים לתוך הגרדה את שאר המצרכים.
-
04.
כשהכרובית מוכנה מועכים אותה ומוסיפים אותה לבלילה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, מערבבים היטב ומעבירים לתבנית מאפינס משומנת היטב לתנור לחום של 180-200 מעלות עד שהבלילה מתייצבת ומשחימה (30-45 דקות). לחלופין ניתן להכין בכל תבנית אחרת ולהוסיף איזה ירקות שרוצים (אפשר ומומלץ להוסיף גם בטטה)
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים