פשטידת ספגטי וגבינות – פשטידה קראנצ'ית מלאה בגבינות | השף הלבן

פשטידת ספגטי וגבינות 

פשוט, מהיר וטעים: פשטידת ספגטי וגבינות בצ'יק צ'ק

מאת: ענת בית יעקוב
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת ספגטי וגבינות 

המרכיבים לכ-25 מנות:

  • 1 גבינה לבנה תנובה
  • 2 גביעי גבינת קוטג' 9%
  • 400 גרם גבינה צהובה עמק
  • 200 גרם גבינה בולגרית
  • 3-4 ביצים
  • 3 כפות שמן
  • 3 כפות קמח
  • 1 כף מלח (לפי הטעם האישי)
  • 3/4 חב' ספגטי

הוראות הכנה:

  • 01.

    מרתיחים את הספגטי ומסננים מנוזלים.

  • 02.

    מערבבים בקערה את הגבינות, הביצים, הקמח והשמן. מוסיפים את המלח ומערבבים יחד עם הספגטי.

  • 03.

    יוצקים לתבנית ואופים כ-30 דק' בחום של 180-200 מעלות.

הכנת? כאן מדרגים
(278)