מאפה זוקיני אישי עם פטה כבשים, בזיליקום ואגוזים
מעין מיני-קיש, נטול בצק, שהוא שילוב עדין של זוקיני, פטה ואגוזים
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נעמה רן
המרכיבים ל4:
- 2 זוקיני פרוסים לאורך בעזרת קולפן
- שמן זית, מלח, פלפל
למילוי:
- 150 גרם פטה כבשים 20% "פיראוס", מפוררת
- 1 גביע קוטג' "תנובה"
- 1 ביצה
- 1/4 כוס בזיליקום קצוץ
- 4 כפות אגוזי מלך קצוצים
הוראות הכנה:
-
01.
מסדרים את פרוסות הזוקיני סביב דפנות תבניות המאפינס ומרפדים את התחתית בפרוסה. מערבבים את מרכיבי המילוי בקערה.
-
02.
ממלאים את התבניות עם הזוקיני בתערובת הגבינה. אופים 40 דקות עד הזהבה. מגישים בתבנית או מצננים כ 10 דקות ומחלצים מהתבנית לצלחת הגשה.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים