מאפה זוקיני אישי עם פטה כבשים, בזיליקום ואגוזים | השף הלבן

מאפה זוקיני אישי עם פטה כבשים, בזיליקום ואגוזים

מעין מיני-קיש, נטול בצק, שהוא שילוב עדין של זוקיני, פטה ואגוזים

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מאפה זוקיני אישי עם פטה כבשים, בזיליקום ואגוזים
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל4:

  • 2 זוקיני פרוסים לאורך בעזרת קולפן
  • שמן זית, מלח, פלפל
למילוי:
  • 150 גרם פטה כבשים 20% "פיראוס", מפוררת
  • 1 גביע קוטג' "תנובה"
  • 1 ביצה
  • 1/4 כוס בזיליקום קצוץ
  • 4 כפות אגוזי מלך קצוצים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מסדרים את פרוסות הזוקיני סביב דפנות תבניות המאפינס ומרפדים את התחתית בפרוסה. מערבבים את מרכיבי המילוי בקערה.

  • 02.

    ממלאים את התבניות עם הזוקיני בתערובת הגבינה. אופים 40 דקות עד הזהבה. מגישים בתבנית או מצננים כ 10 דקות ומחלצים מהתבנית לצלחת הגשה.

    טיימר מופעל
    00:40:00
הכנת? כאן מדרגים
(0)