טארטלטים של גבינה וסלמון

מנת פתיחה מושלמת

מאת: ליטל ארזי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
טארטלטים של גבינה וסלמון
צילום: ליטל ארזי עיצוב: ליטל ארזי

המרכיבים ל 25 מנות/ תבניות טארטלט:

  • 450 גרם בצק פריך מרודד למאפים מלוחים "מעדנות"
  • 100 גרם גבינת שמנת 30% "נפוליאון" טבעי תנובה
  • 3 כפות עירית קצוצה
  • גרידה מ1 לימון קטן
  • 60 גרם סלמון מעושן חתוך לקוביות קטנות
  • לימון פרוס דק חתוך למשולשים

הוראות הכנה:

  • 01.

    הטארטלטים:

  • 02.

    בעזרת ספריי שמן משמנים את התבניות ומסדרים בתוכן את הבצק.

  • 03.

     מכסים בנייר אפייה, ומניחים משקולת כלשהי, כגון, שעועית יבשה.

  • 04.

    אופים כ-20 דקות בחום של 170 מעלות, עד שהבצק זהוב ויפה. למלית הגבינה:

    טיימר מופעל

    00:20:00
  • 05.

     מערבבים 2 כפות עירית עם גבינת השמנת וגרידת לימון. הרכבה:

  • 06.

     בתוך כל טארטלט שמים מעט מן מלית הגבינה.

  • 07.

    מפזרים את קוביות הסלמון.

  • 08.

     מקשט בשארית העירית ובמשולשי הלימון.

הכנת? כאן מדרגים
(318)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.