פלוטים במילוי גבינות מבצק גבינה לבנה
מתכון מעולה לבראנץ' כשהאורחים כבר בדרך: פלוטים מבצק גבינה לבנה ובמילוי גבינות מעולות. תוספת קלילה ומרשימה לשולחן האירוח החלבי שלכם
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
צילום: נמרוד סונדרס
עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים ל10 יחידות:
לבצק:
- 500 גרם קמח תופח
- 2 גביעים (500 גרם סה"כ) גבינה לבנה 5% תנובה
- כף חומץ
- 1 כפית מלח
למילוי:
- 1 חבילה (250 גרם) פטה כבשים 20% "פיראוס"
- 1 גליל (200 גרם) פרומעז "COLLECTION"
- ¾ שקית (150 גרם) פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
לציפוי:
- ביצה
- שומשום / קצח / גרעיני חמנייה / טבעות זיתים / טימין
גודל תבנית: תבנית תנור
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
-
02.
מכניסים את מצרכי הבצק לקערת מיקסר עם וו לישה ומערבלים כ-5 דקות עד קבלת בצק אחיד.
טיימר מופעל
-
03.
מחלקים את הבצק לכדורים שווים, מרדדים כל כדור לעלה דק וארוך. במרכז עלה הבצק מפוררים תערובת של גבינות (פטה, פרומעז, פתיתי מוצרלה)
-
04.
מגלגלים את המילוי פנימה בתוך הבצק, סוגרים ומהדקים היטב ומגלגלים את הבצק לצורת פלוט.
-
05.
מעבירים לתבנית עם נייר אפייה, מורחים בביצה וזורים שומשום, קצח, גרעיני חמניה, טבעות זיתים, טימין ומה שאוהבים.
-
06.
אופים בתנור על 180 מעלות כ-20 דקות עד להזהבה
טיימר מופעל
-
07.
בתאבון!
הכנת? כאן מדרגים