פיצה דאבל מוצרלה
הפיצה הכי מגניבה שתכינו: את פתיתי המוצרלה משתלבים גם בטופינג וגם בבצק עצמו! מתכון קל, מהיר וטעים במיוחד לפיצה שונה מהרגיל
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
צילום: עומר ישכיל
עיצוב: עומר ישכיל
המרכיבים לפיצה אחת בינונית:
לבצק:
- 250 גרם קמח לבן תופח
- 1 גביע (200 מ"ל) יוגורט תנובה 3%
- ½ שקית (100 גרם) פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
- 1/2 כפית מלח
- 1 כף שמן זית
להרכבת הפיצה:
- 3 כפות רוטב עגבניות מוכן לפיצה
- ½ שקית (100 גרם) פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
- תוספות לפי העדפה (זיתים / פטריות / בצל / תירס וכו')
גודל תבנית: מחבת גדולה
הוראות הכנה:
-
01.
הבצק: במיקסר עם וו לישה שמים את כל מרכיבי הבצק ומעבדים כ-5 דקות עד לקבלת בצק אחיד.
טיימר מופעל
-
02.
מחממים מחבת רחבה מאוד (בגודל הפיצה או יותר) על אש גבוהה.
-
03.
על משטח מקומח מרדדים את הבצק לעיגול בעובי 1/2 ס״מ, לאחר קבלת הגודל הרצוי מעבירים בזהירות בידיים או בעזרת נייר אפיה את בצק הפיצה למחבת החמה למשך 3 דקות, תחתית הבצק צריכה להיות זהובה ואפויה, מורידים את הבצק מהמחבת ומעבירים לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
טיימר מופעל
-
04.
מחממים תנור ל-200 מעלות טורבו
-
05.
שמים מעל הבצק רוטב עגבניות, פתיתי מוצרלה ותוספות מכל סוג שאוהבים
-
06.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-10-12 דקות או עד קבלת צבע זהוב.
טיימר מופעל
-
07.
חותכים למשולשים ומגישים חם, בתאבון!
הכנת? כאן מדרגים